...In America!

Som alla säkert vet så är det snart presidentval i USA. Jänkarna är ju inte de smartaste mäniskorna, precis, vilket den här videon vittnar om: http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE "How many sides does a triangle have?" - "Damn, four?" Delen då försökspersonerna först säger vilket land Jänkland bör invadera näst, och får sedan sätta ut pilar på världs-kartan för att markera var landet är. Man har dock fifflat med världskartan så att istället för 'Australia' så står det 'Iran'/'NorthKorea'/'France'/whatever. Personerna på videon valde ändå att sätta pilen på Australien. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Kolla på videon!




Ett stort land som har mer än hälften av all militär makt, det är Jänkland. Jag säger inte att alla amerikaner är dumma, men det är ett land där det är bättre att inte gå på universitet. Dessutom är amerikansk utbildning i genomsnitt mycket sämre än sina europeiska motsvarigheter. Men amerikansk 'demokrati' är inrättat mer som en 'plutokrati' där makten är koncentrerad till en handfull människor. Ett land är inte en demokrati bara för att det hålls val en gång vart fjärde år, folket ska vara delaktigt i beslut. Därför har jag svårt att ha pokerfejs när någon säger att Amerika är det demokratiska landet i världen. "Winner takes all"-systemet är ju skitdåligt. En bi-effekt av detta är ju att de mest dumma amerikanerna har väldigt liten chans att påverka. Vilket kan vara bra under omständigheterna.

Men allting i Jänkland är ju inte dåligt. Stora män såsom Owen Wilson (Wedding Crashers), Charlie Sheen (Hotshots, 2/½ Men) och Bandit Keith (Yugioh Abridged) är ju jänkare. Den sistnämda borde ju inte vara med på listan då han egentligen är en fiktiv figur. Men han säger "In America!" hela tiden så han får ändå vara med. Jänkland har också lärt mig att uppskatta Country musik.

Det var allt. In America.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0