Ett nytt forum!

Jag har bestämt mig för att bli lite mer internationell och öppen. Bloggar verkar otympliga, då det bara handlar om mig och vad jag skriver egentligen.

Forumet kallas Global Stupor. Här är ett citat från sidan:

"The world that exists today, is a fairly closed one. Country clashes against country, citizen against citizen, all while people do not notice how similar we all are and how much better the world could be if we all sat down for a while and talked things through.

In many countries today, free speech is an exception more than a rule, and I can notice that even in first world country speech is sometimes censored. Of course, "Free Speech" is also to not shout "FIRE!" in a crowded movie theater, or bearing false witness in court.

Global Stupor is about having the opportunity to share your opinions, and listening to others. It is also a place for debate (that's what forums after all). It is a place to be the one that you want to be, chained only by your imagination. It can give you a voice in this otherwise turbulent world. Everyone has something they can share.

I say good luck to you, and happy posting!"

Här är URLet: http://z8.invisionfree.com/Global_Stupor/index.php?

Jag har ganska få besökare, så logga gärna in så att det kan komma igång! :)

Med blommor och med blad.

Nu har den tionde januari, den mest betydelsefulla dagen på hela året, gått. Varför är den så betydelsefull frågar ni? Jag fyller ju år, såklart! Nu är jag officiellt 17 år gammal, och är ännu ett steg på väg mot den tomma evigheten. Fy sjutton!

Min omtänksfulla familj kom och väckte mig i min ljuva sömn, sjöng "ja må han leva" och presenterade  mig med ett presentkort till Akademibokhandeln, vilket jag kunde köpa varor upp till 300 kr. Eftersom jag hade fått typ jättemånga böcker i julklapp som jag ännu inte har tittat på, så kanske det inte var den mest lämpliga presenten. Tack ändå, söta föräldrar!

Runt fyra snåret dök två systrar och en systerson upp och gav mig kramar och presenter. De hade lite mer förutseende än mina föräldrar, och gav mig DVD-filmer, samtliga komedier. Vad najs. :D

Så, nu är jag 17. Är det bra? På sätt och vis vill jag bli äldre, men jag är också rädd för det. Tiderna förändras, och jag förändras också. Jag hoppas att det går bättre för mig nu när jag ska börja på SMNV. Jag hoppas...

Jag hoppas också det är bra för de rackarna som orkar läsa min blogg! Jag har en speciell plats i mitt hjärta för er!

Jag hoppas också att man gör den tionde januari till en allmän högtid. Det är som kungens födelsedag, skillnaden är att jag är mer förtjänt av det, och då är jag inte särskilt förtjänt av det från början, om man säger så.

Ha ett förbannat bra år nu, allesammans! :D


Post-Christmas

När man har spelat åtskilliga timmar Playstation 2 med brorsan, kollat på diverse hemsidor, kläckt ur mig tråkiga skämt på MSN och utbytt ett tiotal SMS, så kom jag plötsligt att tänka på den där bloggen. En uppdatering vore bra ut när lovet snart är slut, så att jag kan få den tidslukade ovanan att skriva bloggar istället för att göra något produktivt i skolan!

Humour aside, det går totalt kasst för mig i skolan. Jag har ingen motivation till att plugga, och svårt att koncentrera mig på lektionerna. I gengäld så har jag blivit mer social och trevlig med andra. Det känns liksom inte riktigt rättvist.

Jag gick ju på NV, men efter ett snack med biträdande rektor så överväger jag starkt till att byta till SMNV. Jag ska pröva att gå på SMNV en vecka, och sedan göra ett avgörande beslut.

Jag har känt mig lite väl passiv de senaste veckorna. Jag har inte pluggat ett smack, och knappt varit ute ett dugg, och inte sovit ett dugg heller. Det känns mest som om jag bara har suttit framför datorn och ätit knäckebröd. Som vanligt så har jag haft ibland en ganska positiv framställning, ibland djupa depressioner och ibland smärre raseriutbrott. Just nu så är det typ depression. De smärre raseriutbrotten är oftast i samband med pappa och någonting idiotiskt som han har gjort. Som vanligt.

Jag har knytit vänskapsband med ett par personer, som gör mig alldeles varm inombords. Sådana personer får mig verkligen att återfå tron på mänskligheten, och på mig själv.

Som vanligt så vill jag gärna prata med nya människor så tveka inte att adda mig på MSN, eller skicka ett mejl eller något: [email protected]

Nu har jag också skaffat yahoo messenger, och addressen är: erik_henki@yahoo.com

Tills vidare, adjöss, och ha ej röda plagg i närheten av maskulina nötkreatur. ;)


RSS 2.0